Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Portálok

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Portálok 41 - 50

41.  bp
Tudsz egy jó fogorvost? Esetleg egy vízszerelőt? Szerinted melyik banknál nyissak számlát? Valami jó étterem? Nap mint nap ismétlődő kérdések amelyekre barátoktól, ismerősöktől varjuk a választ. Az Ertekelem.hu-t azért hoztuk létre, hogy segítsünk egymásnak tapasztaltaink megosztásában. Adatbázisunkhoz bármilyen céget hozzáadhatsz amellyel kapcsolatban megszeretnéd osztani tapasztalataidat.Netán vállalkozásod van? Tedd fel magad oldalunkra és tudd meg mit gondolnak vállakózásodról, szolgáltatásaidról a fogyasztók. Tudd miben vagy jó és min kell még javítani.
(Fogyasztók cégek tapasztalatok vélemények)
42.  Erdon - Erdély Online hírportál, friss hírek, videók
Az Erdon - Erdély Online regionális hírlap, partiumi és erdélyi híreket tudosít. A rendszeresen aktualizált honlapon több tíz ujságíró dolgozik naponta.Látogassa meg és győződjön meg róla!
(erdély, hírek, videók, online, nagyvárad, szatmárnémeti, regionális, bulvár,)
43.  Bombafilm TV
ingyen online tv csatornak
(Frei , hirtv , tv , online , online tv)
44.  Gyermekotthonok és Lakásotthonok Adatbázisa
Gyermekotthonok és Lakásotthonok Adatbázisa
(gyermekotthonok, lakásotthonok, speciális és utógondozó otthonok, gyámhivatalok, tegyesz, családsegítő szolgálatok, stb)
45.  Hirdetéspiac - hírek a reklám és média világából
A Hirdetespiac.hu-n egy helyen megtalálod a reklám és média világához kapcsolódó portálok, blogok híreit. Ha reklámmal foglalkozol vagy a médiaiparban dolgozol, vagy csak egyszerűen érdekel - vedd fel kedvenceid közé és folyamatosan értesülsz az újdonságokról.
(reklám, média, hirdetés, hírek)
46.  Nagykaland közösségi oldal - magyarok a nagyvilágban
Külföldi munka, külföldi tanulás, utazás. A külföldön élő magyarokat keressük, ki merre járt már, illetve aki ki szeretne menni azoknak segítséget nyújtunk. Állások, nyelvtanfolyamok, élménybeszámolók is megtalálhatók oldalunkon.
(külföldi munka, külföldi tanulás, magyarok külföldön, útinapló, útleírás, útitárs kereső, utazási irodák, utazási ajánlatok, magyarok a nagyvilágban, nyelvtanfolyamok, állásajánlatok)
47.  Történelem jelenidőben - huszadikszazad.hu
2008. január 14-én egy új portállal gazdagodott az Interneten megszerezhető ismeretek kínálata. Elindult a www.huszadikszazad.hu! A portál a huszadik századot az Országos Széchenyi Könyvtárban őrzött napi- és hetilapokból való szöveghű válogatással, szükség szerint értelmező kommentárokkal ellátva tárja elénk. Két dolog motiválta a készítőket a huszadikszazad.hu indításakor: hogy megismerhessük azt a kort, amelyben születtünk és éltünk; és hogy megismertessük azt a kort, amelyben a ma élő generációk gyökereznek.
(történelem, online napilap, tartalom szolgáltató)
48.  Értékpapír befektetés
Befektetés svájci pénzintézet magyarországi fióktelepén keresztül. Nincs futamidő, nincs lekötési idő, bármikor bármekkora összeg befektethető és bármikor fel is vehető. Nincs biztosítási háttér. Online befektetés követés interneten keresztül. Svájci banktitok. 5.000 € -tól bárki számára elérhető. T.: 06-20-9188-641 www.befektetek.hu
(befektetés, vagyonkezelés, swiss private banking)
49.  Drogriporter - Drogpolitikai hírportál
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) drogpolitikai oldala. A tényekre alapuló felvilágosítás drogügyben. Tudományos kutatásokon alapuló információk prevenciós és ártalomcsökkentő célzattal.
(drog, kábítószer, drogpolitika, ártalomcsökkentés, törvény, marihuána, kannabisz, kender, drogtörvény, dekriminalizáció, kriminalizáció, büntetőjog, legalizáció, lsd, ecstasy, amfetamin, kokain, ópium, heroin)
50.  Mentorcentrum
Álláskeresés kapcsolatokon keresztül
(állás,álláskeresés, munka, külföldi munka)

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!