Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Portálok

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Portálok 11 - 20

11.  Mezőgazdasági Biotechnológia és Nemesítés
Ez a portál a mezőgazdasági biotechnológiával foglalkozik, illetve a hozzá kapcsolódó biológia, kémia, genetika tudományokkal. Itt mindent megtalálsz, ha érdekel a klónozás, őssejtkutatás, gyógyszerek, és alegújabb kisérletek.
(állatbiotechnológia, mikróbabiotechnológia, növénybiotechnológia, humánterápia, gyógyszerek, klónozás, őssejtek, biológia, kémia, genetika, tudomány, nobel-díj)
12.  Boregyetem.hu... Ahol a bor körül forog a világ!
Ahol a bor az úr!
(borvacsora, borkóstoló, bortúra, boraukció, borárverés, borfesztiválok, borkurzusok, borversenyek)
13.  Sok dolog egy helyen!
Folyamatosan frissülő hírek, webkamerák, élő eredménykövetés, ingyen letölthető főiskolai anyagok, túlélőkészlet, programajánló, bölcsességek, webszerkesztés, MSN Messenger, Windows-trükkök, webszerkesztés, stb...
(tételek, segédletek, szmulai, gábor, péter, személyes, honlap, weboldal, design, webdesign, letöltések, championship, manager, webkamera, túlélőkészlet, program, sport, gól, fogadás, banner, csere, foci, fradi, ftc, labdarúgás)
14.  PONTinfo.com
Erdélyi hír és szorakoztató portal.
(divat szex hirek horoszkop minden politika erdély gazdasag softwer hardwer kutura oktatas)
15.  Kárpátalja hírportál - Kárpátinfo.net
Információk Kárpátalja megyéből. 10.000 kép Kárpátalja településeiről eseményeiről gyönyörű tájairól. Kárpátalja nevezetességei, művészetek, kárpátaljai várak, alapitványok, iskolák, mondák egy helyen.
(Kárpátaljam hírek, ukrajna, janukovics, juscsenko)
16.  Országos Árinformációs Rendszer
Mutassa be termékeit, szolgáltatásait, csatoljon hozzá képeket, leírásokat, ÁRAKAT! Tegye lehetővé, hogy bárki betekinthessen üzletébe! Korlátlan mennyiségben, határidő megszabás nélkül megteheti oldalunkon a legkedvezőbb feltételek mellet!
(árak, ár, árkereső, árösszehasonlító, országos)
17.  Forint Portál - Forint érmék 1946-tól napjainkig
Forint Portál - Forint érmék 1946-tól napjainkig
(forint)
18.  szerelemsziget
Katona Bálint aranydiplomás festőművész, költő alkotásai, festményei, vizuális költeményei, a nőről a szerelemről, az édenkeresésről.
(Festmény, költészet, vizualitás, humor,szerelem)
19.  A nagy kérdés-válasz gyűjtemény
Honlapunkon bárki írhat ki új kérdést, vagy válaszolhat a mások által feltett kérdésekre, vagy egyszerűen csak böngészheti az oldalt információért a jelenlegi kérdések és válaszok között. A honlapon egy igazságos 1:1 kattintás alapú bannercsere rendszer is működik, illetve bárki lehet egy témakör moderátora, aki egy kicsit is otthon érzi magát egy még nem létező témában.
(kérdések, válaszok, terhesség, szülés, szoptatás, szexualitás, fogyókúra, diéta)
20.  Közösségi portál és cégkatalógus egyben
A Cylex Tudakozó egy internetes cégkatalógus amelyik közösségi portálként működik. A rendszerben található cégekről az elérhetőségi adatok, leírások és térképek mellett megtalálható a felhasználók véleménye, valamint bárki megfogalmazhatja kritikáját, észrevételeit a cégek termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban.
(vélemények, tapasztalatok, cégek)

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!