Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Szabadidő

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Szabadidő 11 - 20

11.  Süniland - vicces szövegek, humoros képek
Süniland - Az oldal azért lett létrehozva, hogy a neten fellelhető humoros és érdekes anyagokat (kiegészítve saját írásokkal) összegyűjtsem és közzétegyem. Rengeteg téma található az oldalon: háttérképek, érdekességek a nagyvilágból, flash játékok, vicces videók, humoros szövegek, stb. Kérlek látogass el az oldalamra, megéri :-) asszem
(háttérkép háttérképek wallpaper wallpapers, vicces filmek, videók, humoros reklámok, bakik, kandikamera, vicces képek, karikatúrák, vicces rajzok, vicces programok, hasznos programok, internetes programok, vicces szövegek, vicces történetek, vicces írások)
12.  Horgász közösségi portál
Mindenről, ami a horgászathoz, mint szabadidős sporthoz, életstílushoz kötődik, bármilyen módon. Nem titkolt célunk Magyarország legigényesebb, legtartalmasabb horgász közösségi portálját felépíteni.
(horgász, horgászat, közösség)
13.  online horgásztó adatbázis
Települések szerint csoportosított horgásztavakkal, horgászhelyekkel foglalkozó céges adatbázis.
(horgász)
14.  Magicweb - a SZÓRAKOZTATÓ PORTÁL
A legnagyobb hazai Szorakoztato portál.
(humor,poen,vicc,szorakozas,kikapcsolodas,mp3,flash,jatek,video,)
15.  Helyszínkereső
Helyszínkereső a helyszín adatbázis nem csak filmesek részére.
(film)
16.  Aquapark - Wellnes - Élményfürdő - Strand
Csúszdapark - Élményfürdő - Aquapark - Strand - fürdő
(aquapark wellness strand éjszaki fürdés)
17.  Broadway Club
Színvonalas budapesti pinceklub magán, családi illetve üzleti vagy céges rendezvények számára, klimatizált termekkel, hifi rendszerrel és extra szolgáltatásokkal, kártya, sakk és egyéb játékszobákkal.
(klub, játék, klubhelyiség, party)
18.  Magyar Gábor fotóblogja
Rendszeresen frissülő fotóblog, Magyar Gábor fotós képeivel.
(fotó)
19.  Heroes - Hősök sorozat magyar oldal
Heroes - Hősök sorozat magyar oldal
(heroes, hősök, sorozat, series, sylar, petrelli, claire)
20.  Új Atlantisz előadócsoport – zsonglőr tűzzsonglőr látványszínház középkori hagyományőrző hastánc csoport
Tűzzsonglőr csoport: Előadásainkban a hatalmas tűz jelenléte, és az előadók tánca nyújtja közönségünknek a látványt. Ezen felül nem csak egy szimpla sorrendi koreográfia, hanem egy történet eljátszása nevetteti, vagy gondolkoztatja el a nézőket, esetenként a közönség bevonásával. Zsonglőr csoport: Zsonglőr oktatás, gyermekfoglalkoztatás. Diákok számára ördögpálca, meteor oktatás esetén a játékokat biztosítjuk. Az oktatás ördögpálca, meteor, zsonglőrlabda, buzogány, diaboló, hosszúbot játékokkal történik. A foglalkozás játszóházakba, napközikbe, nyári táborokba, iskolai rendezvényekre akár testnevelés órák keretein belülre is megrendelhető. Látványszínház, neon show: Modern, pörgős zenével aláfestett táncos neon show, mely teljes sötétséget igényel, fekete díszlettel, extra jelmezekben történő, szemkápráztató előadás Középkori hagyományőrző csoport: 30 perctől akár egész napos előadásokig. Keleti táncosokkal, középkori táncosokkal, harcosokkal, mutatványosokkal, tűzforgatókkal, gólyalábasokkal, királyi párral, akár a közönség bevonásával történő előadás. Hastánc Show: Gyönyörű lányok csalják táncukra a nézők szemeit, arab indiai aláfestő zenével. Tűz-hastánc show: Rendkívül látványos, és veszélyes show. Káprázatos hastáncos tánca, veszélyes tűz jelenléte, és ezek ötvözése vonja az előadásainkra nézőink figyelmét.
(Tűzzsonglőr,zsonglőr,látványszínház,középkori,hagyományőrző,tánc,hastánc,harcos,királyi pár,ördögpálca,ördögbot,virágbot,meteor,poi,szárny,legyező,tűzfújás,tűznyelés,harcos,tüzes,láng,mutatványos)

Találati lap:     1   2   3   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!